Hyppää sisältöön

Kutsu: Kemianteollisuuden toimialakatsaus 2.9.2021 klo 9

Tuoreimmat talousennusteet näyttävät selvää kasvua Suomessa ja maailmalla. Tässä infossa kuulet, miten yhdellä Suomen suurimmista vientialoista menee, ja mitkä ovat näkymät. Pääset myös yritystemme pulssille, kun avaamme tuoreen yrityskyselymme tulokset.

Tervetuloa kemianteollisuuden tilannetta ja näkymiä käsittelevään infoon torstaina 2.9.2021 klo 9.00–10.00. Tilannetta ja näkymiä avaavat Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto, johtava asiantuntija Sampo Pehkonen sekä työmarkkinajohtaja Minna Etu-Seppälä.

Paikka: Teams (kutsulinkki lähetetään ilmoittautuneille)

Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 1.9.2021 Matti Laurilalle, matti.laurila@kemianteollisuus.fi tai 040 501 0521.

Ps. Kun ilmoitat osallistumisestasi viimeistään 1.9. klo 14.00, tarjoilut hoituvat Woltin kautta.

Lämpimästi tervetuloa Teams-brunchille!

Kemianteollisuus ry

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu
Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista ja investoimme Suomeen vuositasolla reilut miljardi euroa.

Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.