Hyppää sisältöön

Kutsu: Kemianteollisuuden toimialakatsaus 15.12.2017 klo 9.00

Kemianteollisuus on yksi Suomen viennin kärkitoimialoista. Suomen talous on päässyt kasvuun kiinni. Miten tämä näkyy kemianteollisuudessa, jatkuuko kasvu? Tervetuloa kemianteollisuuden tilannetta ja näkymiä käsittelevään infoon perjantaina 15.12.2017 klo 9.00–10.00.

Tilaisuudessa mukana Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Leppä, Työelämäasioista vastaava johtaja Jyrki Hollmén, johtaja Sami Nikander sekä viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Susanna Aaltonen. 

Paikka: Eteläranta 10, (2 krs.), neuvottelukeskus, Helsinki.

Ilmoitathan tulostasi viimeistään torstaina 14.12.2017 Susanna Aaltoselle, susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi tai 040 593 4221.

Lämpimästi tervetuloa!
Kemianteollisuus ry

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu

Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry

Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs

Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuus investoi Suomeen vuositasolla noin miljardi euroa ja on säilyttänyt koko 2000-luvun pääomatasonsa. Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.