Hyppää sisältöön

Kutsu: Kemianteollisuuden tilanne ja näkymät 12.8.2014 klo 10.00

Tervetuloa kemianteollisuuden suhdannetilannetta ja näkymiä käsittelevään mediainfoon tiistaina 12.8.2014 klo 10.00. Tilaisuutta isännöi Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Leppä.

Tilaisuus pidetään osoitteessa Eteläranta 10, Helsinki (Teollisuuskeskuksen kokoustilat, 2 krs.).

Tilaisuudessa kerrotaan myös kemianteollisuuden terveiset hallituksen budjettiriiheen sekä käydään läpi ajankohtaisia ilmasto- ja energiapolitiikkaan liittyviä asioita. Kemianteollisuus ry:ssä energia- ja ilmastoasioista, kestävästä kehityksestä ja resurssitehokkuudesta vastaava osastopäällikkö Sami Nikander osallistuu tilaisuuteen.

Toivomme ilmoitusta osallistumisestasi viimeistään maanantaina 11.8. sähköpostilla osoitteeseen susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi tai puhelimella 040 593 4221.

Lämpimästi tervetuloa!

Kemianteollisuus ry

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

 Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on noin neljännes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa noin 35 000 henkilöä.