Hyppää sisältöön

Kesäkatalyytiksi Kemianteollisuuteen!

Etsimme historian viidettä kesäkatalyyttiä − kesätyöntekijää Kemianteollisuuteen Etelärantaan. Tässä työssä pääset sananmukaisesti näköalapaikalle, teet viestintäpainotteisia perustoimistotöitä ja tutustut yhteen Suomen merkittävimmistä toimialoista.

Kemia luo kestävää kasvua ja hyvinvointia. Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista. Ja mikä parasta – kemia on arjen ympyröitä, se on osa hyvää elämää!

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus ry etsii kesäkatalyyttiä

Kesäkatalyytti on viestinnän ja vaikuttamisen kesätyöntekijä, joka tekee monipuolisesti usean eri henkilön ohjauksessa viestintään, tapahtumajärjestämiseen ja toimistotöihin liittyviä tehtäviä. Työhön voi kuulua myös erilaisten aineistojen valmistelua ja pieniä projekteja.

Haluamme tarjota mahdollisimman monelle nuorelle mahdollisuuden kesätöihin, ja siksi palkkaamme joka kesä uuden katalyytin, oli edellinen kuinka timanttinen tahansa.

 Etsimämme kesäkatalyytti

  • Opiskelee yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa
  • On kiinnostunut viestinnästä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, yrityksistä ja yhteiskunnasta
  • Tekee juttuja, tuottaa sisältöjä ja tapahtumia, selvittää asioita ja kokoaa tausta-aineistoja
  • Hallitsee perustoimistotyökalut (Word, Excel, Power Point) ja sosiaalisen median työkalut
  • On aloitteellinen, yhteistyökykyinen ja innostunut oppimaan uutta

Tarjoamme kehittävän kesätyökokemuksen hyvässä porukassa. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Lisätiedot

Johtaja Susanna Aaltonen, susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi, puh. 040 593 4221

Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10. Jo viime kesänä se tuli testattua – katalyytti on katalyytti ja kesätyön voi hoitaa tilanteen mukaan ja koronan niin vaatiessa myös etänä.

Tehtävän kesto on 2−3 kuukautta, ja sen ajoitus ja kesto sovitaan tarkemmin yhdessä kesäkatalyytin kanssa. Lähetä hakemuksesi (kirjallinen tai videolinkki) sähköpostilla palkkatoivomuksen kanssa 14.2.2021 mennessä osoitteeseen: rekry@kemianteollisuus.fi