Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus tarvitsee monipuolista osaamista ja tarjoaa tietoa uramahdollisuuksista Suomeen muuttaneille osaajille – Maailmaa muuttavia töitä -sivusto avattu englanniksi

Kemianteollisuuden nuorille ja opettajille suunnattu sivusto Maailmaa muuttavia töitä avattiin tammikuussa 2021. Sivusto esittelee monipuolisesti kemiaa ja kemianteollisuutta, alan opintoja, töitä ja uratarinoita, kesätöitä, opintopolkuja ja innovaatioita. Sivusto on saanut hyvän vastaanoton.
Olemme nyt avanneet Maailmaa muuttavia töitä -sivuston englanniksi nimellä Jobs that change the world.

Sivusto sisältää suomesta englanniksi käännettyjen osioiden lisäksi myös uutta aineistoa. Osioon Career stories olemme koonneet tarinoita kansainvälisistä osaajista, jotka ovat luoneet monipuolisen uran Suomen kemianteollisuudessa.

– Alamme yrityksissä on pula osaajista. Meille on tärkeää kyetä tarjoamaan tietoa kemian opiskelu- ja uramahdollisuuksista, jotta voimme auttaa luomaan linkin alasta kiinnostuneiden ja yritysten välille. Maahanmuuttajat ja kansainväliset osaajat ovat meille ja yrityksillemme tärkeitä. On ilo pystyä tarjoamaan heille tietoa kootusti myös englanniksi, sanoo Kemianteollisuus ry:n asiantuntija Auli Piiparinen.

Sivuston molempia kieliversioita kehitetään jatkuvasti.
Jos yrityksenne haluaa mukaan sivustolle, otattehan yhteyttä Kemianteollisuus ry:n asiantuntija Auli Piipariseen, puh. 040 751 8344, auli.piiparinen@kemianteollisuus.fi.

https://www.maailmaamuuttaviatoita.fi/en/