Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry palkittiin Suomen innostavimpana työpaikkana pienten organisaatioiden sarjassa

Corporate Spirit palkitsi Kemianteollisuus ry:n Suomen innostavimpana työpaikkana alle 100 henkilön organisaatioista. Parhaisiin tuloksiin yltäneet yritykset palkittiin Suomen innostavimmat työpaikat -juhlaseminaarissa 7. helmikuuta 2017 Finlandia-talossa.

Corporate Spirit myöntää vuosittain PeoplePower®-henkilöstötutkimuksiin perustuen ”Suomen innostavimmat työpaikat”-tunnustuksen henkilöstötutkimuksissa erinomaiset tulokset saavuttaneille organisaatioille. Kemianteollisuus ry:lle myönnettiin tämä tunnustus jo vuonna 2016 ja tänä vuonna Kemianteollisuus ry nousi ykkössijalle alle sadan hengen organisaatioiden sarjassa.

”Kemianteollisuus on asettanut toimialana tavoitteekseen olla paras työhyvinvoinnissa. On hienoa, että pystymme omalla toiminnallamme tukemaan tätä tavoitetta ja viestimään työhyvinvoinnin jatkuvan kehittämisen tärkeydestä, sanoo Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Leppä.

Corporate Spirit toteuttaa kaikki tutkimukset kansainvälisen ISO 20252:2012 laatustandardin mukaisesti. Corporate Spiritin toteuttamiin henkilöstötutkimuksiin vastaa Suomessa kymmeniä tuhansia työntekijöitä vuodessa. Mukana olevien organisaatioiden tuloksia on verrattu suomalaiseen työelämäaineistoon, joka muodostuu sadoissa organisaatioissa työskentelevien lähes 400 000 suomalaistyöntekijän antamista vastauksista. Aineisto on peräisin Corporate Spiritin toteuttamista henkilöstötutkimuksista. 

Lisätiedot

Kemianteollisuus ry

Timo Leppä, toimitusjohtaja, timo.leppa@kemianteollisuus.fi, 050 301 6800

http://www.innostavimmat.fi/

 

Kemia – osa hyvää elämää

kemianteollisuus.fi
Twitter: @Kemianteollisuu
Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Kemianteollisuuden liikevaihto on noin 20 miljardia ja se työllistää Suomessa suoraan 34 000 henkilöä.