Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry hakee vastuullisuusasiantuntijaa

Sinulta löytyy rohkeaa ja positiivista ”homma hoituu” -asennetta, luonnontieteellistä osaamista ja analyyttisuutta. Toimit sujuvasti Suomessa ja EU-ympäristössä, olet valmis matkustamaan ja olet hyvä viestimään.

Vastaat kemianteollisuuden omaehtoisesta koko toimialan kattavasta Responsible Care -vastuullisuusohjelmasta. Keräät ja analysoit raportoitavat tiedot ja vastaat ohjelman vuosiraportoinnista, kehittämisestä, viestinnästä ja mukaan innostamisesta. Työssäsi toimit myös työryhmien asiantuntijasihteerinä ja edistät Hiilineutraali kemia 2045 -tavoitteen saavuttamista.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Se alkaa sopimuksen mukaan marras- joulukuussa ja jatkuu kesän 2021 yli.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi teknilliseltä alalta
  • Yritysvastuun ja sen vaatimusten ja raportoinnin tuntemusta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön 
  • Positiivista palveluasennetta, kykyä inspiroida ja sitouttaa muita

Arvostamme 

  • Yritystoiminnan ymmärrystä ja kykyä linkittää asiat osaksi laajoja kokonaisuuksia
  • Vastuullisuusraportointityökalujen ja -ohjeistojen sekä ohjelmistojen tuntemusta

Kemianteollisuus ry on palkittu useaan kertaan Suomen innostavimpien työpaikkojen kärkisijoilla alle 100 henkilön organisaatioiden sarjassa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen tehtävän erinomaisessa työporukassa. Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10. Olet olennainen osa Vastuullisuus-tiimiä ja teet yhteistyötä viestinnän kanssa.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.10.2020 mennessä osoitteeseen rekry@kemianteollisuus.fi. Merkitse hakemusviestin otsikoksi ”vastuullisuusasiantuntija”. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätiedot: Vastuullisuus-tiimin johtaja Sami Nikander, sami.nikander@kemianteollisuus.fi, puh. 040 567 4413 sekä vastuullisuusasiantuntija Johanna Pentjärvi, johanna.pentjarvi@kemianteollisuus.fi, puh 040 570 3920 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on noin viidennes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa suoraan noin 35 000 henkilöä.  

Hiilineutraali kemia 2045 -tavoite on osa kemianteollisuuden omaehtoista Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa, jolla on tehty vastuullisuustyötä suomalaisissa kemian yrityksissä lähes 30 vuotta. Lue lisää www.responsiblecare.fi