Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus kesätyöpaikkatalkoisiin

Kemianteollisuus ry:n hallitus haastaa liiton jäsenyritykset kesätyöpaikkojen järjestämiseen. Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle nuorelle ja opiskelijalle tilaisuus tutustua työhön kemianteollisuudessa.

”Kesätyöpaikan tarjoaminen on vastuullinen teko, jonka merkitys korostuu tässä epävarmassa taloustilanteessa. Erityisen arvokasta on avata kesätyömahdollisuus ensikertalaiselle, ja antaa nuorille kokemus työelämästä. Teollisuudesta hankittu työkokemus auttaa myös opiskelu- ja työuravalintoja tehtäessä”, painottaa Kemianteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja, Neste Oilin toimitusjohtaja Matti Lievonen.

Kemianteollisuus on noussut Suomen tärkeimmäksi teollisuuden alaksi, ja siinä onkin ratkaisu moniin maailmanlaajuisiin hyvän elämän haasteisiin. Kemianteollisuus työllistää Suomessa yli 30 000 henkilöä.

”Kemia on keskeinen tekijä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin lisääjänä. Tulemme tarvitsemaan jatkossakin parhaat osaajat ja ihmiset, jotka haluavat tehdä mielekästä työtä”, sanoo Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Leppä.

 

 

Lisätietoja

Kemianteollisuus ry

Timo Leppä, toimitusjohtaja, puhelin 050 301 6800, timo.leppa@chemind.fi
Susanna Aaltonen, viestintäpäällikkö, puhelin 040 593 4221, susanna.aaltonen@chemind.fi

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen toimialajärjestö. Sen tehtäväkenttään kuuluvat sekä elinkeino- että työmarkkinapoliittiset asiat. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannon bruttoarvosta on noin 20 prosenttia ja teollisuuden tavaraviennistä lähes neljännes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa yli 30 000 henkilöä.