Hyppää sisältöön

Kemianteollisuuden toimialakatsaus 2.12.2020 klo 9

Miten yhdellä Suomen suurimmista vientialoista menee? Millainen on yritysten tilanne ja näkymä koronapandemian toisessa aallossa? Vetääkö vienti, säilyvätkö työpaikat?

Tervetuloa kemianteollisuuden tilannetta ja näkymiä käsittelevään infoon keskiviikkona 2.12.2020 klo 9.00–10.00. Tilannekatsauksen antaa Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto. Mukana ovat myös työmarkkinajohtaja Minna Etu-Seppälä sekä viestinnästä vastaava johtaja Susanna Aaltonen.

Paikka: Teams (kutsulinkki lähetään ilmoittautuneille)

Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 1.12.2020 Matti Laurilalle, matti.laurila@kemianteollisuus.fi tai 040 501 0521.

Lämpimästi tervetuloa!

Kemianteollisuus ry

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu
Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista ja investoimme Suomeen vuositasolla reilut miljardi euroa.

Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.