Hyppää sisältöön

ChemBio Finland siirtyy vuoteen 2022, tämän vuoden huhtikuussa järjestetään virtuaalitapahtuma

ChemBio Finland -tapahtuma siirtyy vuodella eteenpäin kevääseen 2022. Päätös johtuu pandemiatilanteen aiheuttamasta epävarmuudesta ja matkustusrajoituksista. Tänä keväänä järjestetään kuitenkin virtuaalinen ennakkotapahtuma ChemBio 2021, jonka ajankohta on keskiviikko 28.4.2021.

Kemian ja bioalan ammattitapahtuma ChemBio Finland kokosi edelliskerralla yli 140 yritystä ja 4200 ammattilaista Messukeskukseen.  Pandemiavuosi mullisti monien tapahtumien aikatauluja, kun matkustus- ja kokoontumisrajoitukset astuivat voimaan.  Vaikka uutiset koronarokotuksista ovat lupaavia, vaikuttaa pandemia edelleen suuresti yritysten ja erityisesti kansainvälisten kävijöiden mahdollisuuksiin valmistautua tulevaan tapahtumaan. 

Tästä syystä Messukeskus on tehnyt päätöksen tapahtuman siirtämisestä vuodella eteenpäin. Päätös on tehty yhteistyössä tapahtuman järjestäjäkumppanien Kemian Seurojen, Suomen Bioteollisuus ry:n ja Kemianteollisuus ry:n kanssa. ChemBio Finland avautuu Messukeskuksessa Helsingissä seuraavan kerran 30.-31.3.2022. Samaan ajankohtaan siirtyvät myös metsäteollisuuden kansainvälinen tapahtuma PulPaper ja kemikaaliturvallisuuden asiantuntijafoorumi Helsinki Chemicals Forum.

Virtuaalinen ennakkotapahtuma huhtikuussa

Vaikka fyysinen tapahtuma siirtyy vuodella, tarjoaa Messukeskus yhteistyökumppaneineen jo tänä keväänä virtuaalisen kohtaamispaikan alan yrityksille ja ammattilaisille. ChemBio 2021 virtuaalinen ennakkotapahtuma järjestetään verkossa keskiviikkona 28.4.2021. Virtuaalinen ennakkotapahtuma on kävijöille maksuton.

–  Messukeskus on tehnyt tapahtumien turvallisuuden hyväksi paljon työtä, mutta lähikuukausien tilanteessa nopeatkin muutokset ovat edelleen mahdollisia. Siirtopäätös syntyi perusteellisen harkinnan jälkeen. Haluamme toimia vastuullisesti ja turvallisuuden ohella varmistaa täysipainoisen osallistumisen niin yrityksille kuin alan ammattilaisille, sanoo tapahtumasta vastaava myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

– Verkkotapahtuma mahdollistaa yrityksille tapaamiset potentiaalisten asiakkaiden kanssa, ja kävijöillä on mahdollisuus seurata kiinnostavaa ohjelmaa. Virtuaalinen ennakkotapahtuma on kävijöille maksuton, kertoo Bergström.

– Virtuaalinen ennakkotapahtuma tarjoaa kävijöille tiiviissä muodossa kiinnostavia makupaloja ChemBion tulevasta ohjelmasta. Huhtikuinen ajankohta on jo pitkään ollut kemian ja bioalan ammattilaisten kalentereissa, joten on hienoa, että voimme hyödyntää jo aiemmin varattua päivämäärää, sanovat Suomalaisten Kemistien Seurassa ohjelmatyöstä vastaavat Heleena Karrus ja Sanna Mikkola.

– Virtuaalitapahtuma avaa uusia näkymiä ChemBion kehittämiseen. Tulevissa tapahtumissa hyödymme tänä keväänä kerättävistä kokemuksista, Suomen Bioteollisuus ry:n asiamies Carmela Kantor-Aaltonen toteaa.

Kävijät voivat rekisteröityä huhtikuun ChemBio 2021 virtuaaliseen ennakkotapahtumaan maksuttomasti 18.1. alkaen osoitteessa www.chembiofinland.fi.  

Messukeskus järjestää Pohjoismaiden johtavan kemian ja bioalan ChemBio Finland 2022-tapahtuman yhteistyössä Kemian Seurojen, Suomen Bioteollisuus ry:n ja Kemianteollisuus ry:n kanssa seuraavan kerran 30.-31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Samaan aikaan kansainvälinen Helsinki Chemicals Forum sekä metsäteollisuuden kansainvälinen PulPaper-tapahtuma.

ChemBio 2021 virtuaalinen ennakkotapahtuma verkossa keskiviikkona 28.4.2021 osoitteessa www.chembiofinland.fi.