#Turvallisuustehtävä: riittääkö osaaminen kotona ja työpaikoilla?

Uutiset | 12.06.2018

Turvallisuus on oikeita ratkaisuja arjessamme. Riittävätkö taidot #turvallisuustehtävä-kisassa? Mitä pitäisi tehdä jokaisen turvallisuusosaamisen vahvistamiseksi?

Turvallisuusosaamisen kysymyksiin etsitään vastausta SuomiAreenalla #turvallisuustehtävä -kisassa. Tilaisuus järjestetään torstaina 19.7.2018 klo 13.00-14.00. Paikkana on Puuvillan kauppakeskus, Siltapuistokatu 14, Pori.

Kisaamassa on kaksi joukkuetta. Toisessa joukkueessa kilpailevat koomikko, kehitysjohtaja Lotta Backlund (kapteeni), Stora Enson talousjohtaja ja Suomen maajohtaja Seppo Parvi ja ammatillisen koulutuksen asiantuntija Jasmina Khabbal. Toisessa joukkueessa turvallisuustehtäviä ratkaisevat toimittaja Riku Rantala (kapteeni), Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen ja Marttaliiton pääsihteeri ja päätoimittaja Marianne Heikkilä. Kisan juontaa ja tuomaroi uutisankkuri Peter Nyman.

Nuoret tulevaisuuden osaajat ovat mukana vauhdittamassa kisaa arjen tehtävillä. Tervetuloa kannustamaan joukkueita ja testaamaan omat tietosi.

Tule myös ratkaisemaan #turvallisuustehtävä kansalaistorille, osastolle 7.


#Turvallisuustehtävä toteutetaan Kemianteollisuuden Responsible Care -ohjelman, Stora Enson, Työturvallisuuskeskuksen, Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes), Sosiaali- ja terveysministeriön työ- ja tasa-arvo-osaston ja Opetushallituksen yhteistyönä.

Responsible Care -ohjelman yhteistyöjärjestöjä ovat Kemianteollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry. Lisätietoa ohjelmasta löydät täältä.

Lisätiedot

Merja Vuori,  040 730 1932, merja.vuori@kemianteollisuus.fi

Katso myös
Uutiset | 13.09.2018

Gasum jatkaa kulttuurin ja nuorten liikunnan ja urheilun tukemista

Uutiset | 13.09.2018

Neste jälleen kerran Dow Jonesin vastuullisimpien yritysten listalla

Uutiset | 17.08.2018

Turvallisuusosaaminen SuomiAreenalla – hyvän yhteistyön tulos

Uutiset | 16.07.2018

Kemianteollisuus ry koko viikon SuomiAreenalla

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Vaikuttaminen
KTM, VTK

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi