Neste kumppaniksi Heurekan kiertotalousohjelmaan

Uutiset | 14.06.2018

Neste on kumppani tiedekeskus Heurekan laajassa kiertotalousohjelmassa, jonka tavoitteena on tehdä kiertotalouden käsitteistä ja mahdollisuuksista ymmärrettäviä sekä innostaa kestäviin valintoihin ja uusiin innovaatioihin.

Tiedekeskus Heurekan vuosina 2018-2020 toteutettava ohjelma koostuu kiertotalousnäyttelystä, koululaisille tuotettavista oppimateriaaleista, opettajien ja opettajiksi opiskelevien täydennyskoulutuksesta ja erilaisista tapahtumista. Yhteistyöhön kuuluu myös kouluvierailuja, joissa kerrotaan kiertotaloudesta konkreettisesti. Aihetta käsitellään myös taiteen avulla: koululaiset valmistavat kierrätysmateriaaleista tiedetaideteoksen. 

Nesteen tiedotteessa viestintä- ja brändimarkkinointijohtaja Osmo Kammonen sanoo kiertotalouden olevan hyvin ajankohtainen asia, joka kaipaa konkreettisia, toimivia esimerkkejä. Hyvänä esimerkkinä Kammonen mainitsee kahtena vuotena menestyksellä tehdyn Kinkkutempun, jossa kerättiin joulun paistirasvoja ja valmistettiin Neste MY uusiutuvaa dieseliä. 

Lue lisää Nesteen tiedotteessa. 

Kiertotalous on tie nykyistä kestävämpään kehitykseen ja suuri taloudellinen mahdollisuus, joka uudistaa myös liiketoimintamalleja. Kemia on yksi kiertotalouden edelläkävijöistä, ja monet kemian kasvualueet ja innovaatiot pohjautuvat kiertotalouteen. Lue lisää, miten kemia mahdollistaa bio- ja kiertotalouden. 

Katso myös
Uutiset | 19.11.2018

Kinkkutemppu tulee taas - kierrätä joulukinkun paistinrasvat uusiutuvaksi polttoaineeksi

Uutiset | 15.11.2018

Gasum ja Lidl yhteistyöhön - tavarakuljetukset myymälöiden omilla biojätteillä

Uutiset | 15.11.2018

Tulevaisuuden palasia – kiertotaloutta Heurekassa 24.11.2018

Uutiset | 14.11.2018

Teknos harppaa kohti kiertotaloutta

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Vaikuttaminen
KTM, VTK

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi