Neste jälleen kerran Dow Jonesin vastuullisimpien yritysten listalla

Uutiset | 13.09.2018

12. sijoitus peräkkäin

Neste on maailman vastuullisimpien yritysten joukossa Dow Jonesin DJSI World- ja DJSI Europe -indekseissä. Toimialan parhaat pisteet Neste saavutti ilmastostrategiasta, ympäristöraportoinnista ja vesiriskeistä.

Dow Jonesin vastuullisuusindeksien arvioinnissa keskitytään pitkän aikavälin suoritusta kuvaaviin indikaattoreihin, jotka kattavat taloudellisia, ympäristö- ja sosiaalisia mittareita. 13.9. julkistetut indeksit koskevat suorituksia vuonna 2017. 

Neste on jälleen kerran - 12. kerran peräkkäin - maailman vastuullisimpien yritysten joukossa Dow Jonesin DJSI World- ja DJSI Europe -indekseissä. Nesteen vastuullisuussuoritus parani vuodesta 2016. Toimialan parhaat pisteet ilmastostrategiasta, ympäristöraportoinnista sekä vesiriskeistä mahdollistivat Nesteen sijoitukset parhaiden joukkoon.

Nesteen tiedotteessa vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Simo Honkanen.sanoo yhtiön keskittyneen vuonna 2017 vaikutukseltaan positiivisen ilmastokädenjäljen maksimoimiseen.  Tämä on vaatinut keskittymistä kiertotalouden edistämiseen. Uusiutuvat tuotteet valmistetaan pääasiassa jäte- ja tähdeperäisistä rasvoista ja öljyistä. Muovijätteiden soveltuvuutta perinteisen öljynjalostuksen je kemianteollisuuden raaka-aineena kartoitetaan parhaillaan. 

Lue lisää Nesteen tiedotteessa. 

Katso myös
Uutiset | 06.11.2018

Neste ja Clariant yhteistyöhön vastuullisissa ratkaisuissa

Uutiset | 13.09.2018

Gasum jatkaa kulttuurin ja nuorten liikunnan ja urheilun tukemista

Uutiset | 17.08.2018

Turvallisuusosaaminen SuomiAreenalla – hyvän yhteistyön tulos

Uutiset | 16.07.2018

Kemianteollisuus ry koko viikon SuomiAreenalla

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Vaikuttaminen
KTM, VTK

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi