Kemianteollisuudelle neljä kunniamerkkiä itsenäisyyspäivänä

Uutiset | 01.12.2022

Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari on päättänyt antaa ansioituneille Suomen kansalaisille kunniamerkkejä itsenäisyyspäivänä. Kunniamerkkien saajat julkistettiin 1.12.2022. Kemianteollisuus ry:ssä neljälle henkilölle myönnettiin kunniamerkki.

Kunniamerkin saavat toimitusjohtaja Mika Aalto (Suomen Leijonan komentajamerkki, SL K), työmarkkinajohtaja Minna Etu-Seppälä (Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki, SVR R), johtaja, Vastuullisuus Sami Nikander (Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki, SVR R) ja kirjanpitäjä Katja Teerimäki (Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein, SVR M I kr).

- Itsenäisyyspäivä on hyvin tärkeä päivä. Tämä epävarma aika, jossa elämme, vain korostaa itsenäisyyden tärkeyttä. Kemianteollisuus toimialana on hyvin tärkeä niin omavaraisuudessa, huoltovarmuudessa kuin innovaatioissa. Toimialaa tekevät ja kehittävät sen ihmiset. Olen ylpeä myönnetyistä kunniamerkeistä – työ on huomattu ja sitä arvostetaan. Olen suuresti otettuna omalle kohdalleni osuneesta kunnianosoituksesta, sanoo Mika Aalto. 

Katso myös
Tiedotteet | 26.05.2023

Panu Räsänen aloittaa Kemianteollisuuden hallintojohtajana

Uutiset | 21.04.2023

Fanny Lundstedt on Kemianteollisuuden kesätyöntekijä 2023

Tiedotteet | 19.04.2023

Alexandra Peth Suomen Bioteollisuus ry:n toimitusjohtajaksi

Uutiset | 14.04.2023

Perhepäivä Vilpellä 13.5. - tule viihtymään ja tutustumaan yritykseen ja toimialaan