Anu Hopian yleisöluento Porissa 10.4.: Kemiaa keittiössä

Uutiset | 10.04.2019

Suomalaisten Kemistien Seura 100 vuotta

Suomalaisten Kemistien Seuran satavuotisjuhlaan liittyen seura ja sen paikallisyhdistykset järjestävät lukuisia kemiaan liittyviä tilaisuuksia ympäri Suomea. 10.4. voi Porissa seurata professori Anu Hopian luentoa Kemiaa keittiössä: myyttejä ja uskomuksia ruuanlaiton kemiasta.

Suomalaisten Kemistien Seuran satavuotisjuhlavuoden luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, ilman ennakkoilmoittautumisia. 

10.4. klo 18-20 luennon pitää Turun yliopiston professori Anu Hopia aiheesta Kemiaa keittiössä: myyttejä ja uskomuksia ruuanlaiton kemiasta. Paikka Porissa on Opistotalon Auditorio, Gallen-Kallelankatu 14. 

Anu Hopia on suomalainen kirjailija ja elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Hän on kirjoittanut ja luennoinut ruoanlaiton kemiasta 1990-luvun puolivälistä allkaen. 

Suomalaisten Kemistien Seuran Satakunnan alueella toimiva paikallisyhdistys Länsi-Suomen Kemistiseura täyttää 40 vuotta vuonna 2019. 

Tutustu Suomalaisten Kemistien Seuran satavuotisjuhlanvuoden tilaisuuksiin Kemia 100-kotisivulla. 

 

Katso myös
Uutiset | 10.04.2019

Teknologiapalkinto - 50 000 euroa tekniikan edistäjälle

Uutiset | 09.04.2019

Vuoden 2020 Millennium-teknologiapalkinnon haku käynnissä

Uutiset | 27.03.2019

BioFinland-palkinto FinnGen-tutkimushankkeelle

Uutiset | 27.03.2019

Neste ja Åbo Akademi strategiseen yhteistyöhön