#Turvallisuustehtävä: riittääkö osaaminen kotona ja työpaikalla?

19.07.2018

Turvallisuusosaamisen kysymyksiin etsitään vastausta SuomiAreenalla #turvallisuustehtävä -kisassa. 

Milloin: torstaina 19.7.2018 klo 13.00-14.00

Missä: Puuvillan kauppakeskus, Siltapuistokatu 14, Pori.

Kisaamassa on kaksi joukkuetta. Toisessa joukkueessa kilpailevat koomikko, kehitysjohtaja Lotta Backlund (kapteeni), Stora Enson talousjohtaja ja Suomen maajohtaja Seppo Parvi ja ammatillisen koulutuksen asiantuntija Jasmina Khabbal. Toisessa joukkueessa turvallisuustehtäviä ratkaisevat toimittaja Riku Rantala (kapteeni), Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen ja Marttaliiton pääsihteeri ja päätoimittaja Marianne Heikkilä. Kisan juontaa ja tuomaroi uutisankkuri Peter Nyman.

Nuoret tulevaisuuden osaajat ovat mukana vauhdittamassa kisaa arjen tehtävillä. Tervetuloa kannustamaan joukkueita ja testaamaan omat tietosi.

 

#Turvallisuustehtävä toteutetaan Kemianteollisuuden Responsible Care -ohjelman, Stora Enson, Työturvallisuuskeskuksen, Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes), Sosiaali- ja terveysministeriön työ- ja tasa-arvo-osaston ja Opetushallituksen yhteistyönä.

Responsible Care -ohjelman yhteistyöjärjestöjä ovat Kemianteollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN.

Lisätietoja

Merja Vuori,  040 730 1932, merja.vuori@kemianteollisuus.fi

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Vaikuttaminen
KTM, VTK

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi