Turvallisuuskumppanit ChemBio Finland -messuilla

27.03.2019 - 28.03.2019

Kehitetään turvallisuuskulttuuria ja osaamista ammattiinjohtavassa koulutuksessa. Lisätään oppilaitosten ja yritysten yhteistyötä ja jaetaan hyviä käytäntöjä.

Mitä turvallisuusosaaminen on? Mitä voisimme tehdä yhdessä osaamisen vahvistamiseksi? Mikä olisi meidän yhteistyömallimme? Tervetuloa osastollemme ChemBio Finland -messuilla 27.-28.3. Löydät meidät osastolta 2e61. 

Turvallisuusosaaminen on kemianteollisuudessa osa ammattitaitoa ja tärkeää käytännön työtehtävissä. Turvallisuuskulttuurin ja -osaamisen merkitys on tärkeää nostaa esille etenkin ammattiin johtavassa koulutuksessa, jotta nuorilla ammattilaisilla olisi riittävät valmiudet työtehtäviin. 

Turvallisuuskumppani -yhteistyön tavoitteena on lisätä oppilaitosten ja yritysten sekä muiden paikallisten toimijoiden yhteistyötä turvallisuuden kehittämisessä. Hyvänä keinona on hyvien turvallisuuskäytäntöjen jakaminen oppilaitosten ja yritysten välillä.

Turvallisuuskumppani -yhteistyön ovat käynnistäneet kemianteollisuuden Kemianteollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry sekä Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry, sekä Työturvallisuuskeskus ja Opetushallitus. Hankkeen toteutuksessa ovat mukana myös opiskelijajärjestöt SAKKI ry ja OSKU ry. Kemianteollisuudessa hanke on osa Responsible Care -ohjelmaa.

Lisätietoja

Rekisteröidythän myös ChemBio Finland -messuvieraaksi joko osoitteessa chembiofinland.fi tai paikan päällä saapuessasi Messukeskukseen. Sekä tilaisuus että sisäänpääsy tapahtumaan ovat maksuttomia.