ChemBio 27.3.2019: Future of Food – Mitä syöt tulevaisuudessa?

27.03.2019

Aika: 27.3.2019 09:15 - 14:00
Paikka: Hall 3f

Programme

9.15 Welcome, Dr Hannu Koistinen, Chairman of the Biobio Society and Dr Tuomas Salusjärvi, Chairman of the Foundation for Nutrition research

Session 1 
Session chair Dr Kristiina Mäkinen, Biobio society
9:20 Novel technologies and sustainable food systems, Dr Hanna Tuomisto, University of Helsinki
9:50 Future food is designed and produced in cell factories, Dr Emilia Nordlund, VTT
10:20 Food security and the role of Finland in future food production, Dr Kaisa Karttunen, e2 think tank
10:50 Lunch break


Session 2 
Session chair Dr. Anu Kaukovirta-Norja, Foundation for Nutrition research
11:45 Nutritional insights on future food, Professor Marjukka Kolehmainen, University of Eastern Finland
12:15 Consumers' perception of novel food, Johanna Kuusi, Senior consumer insight specialist, Valio
12:45 Coffee and refreshments

13:00 Panel discussion, moderator Dr Peter Sarin (all speakers and audience)

Lisätietoja

Rekisteröidythän myös ChemBio Finland -messuvieraaksi joko osoitteessa chembiofinland.fi tai paikan päällä saapuessasi Messukeskukseen. Sekä seminaari että sisäänpääsy tapahtumaan ovat maksuttomia.