Juhlavuosi

Vuonna 2017 vietetään Responsible Care -ohjelman 25-vuotisjuhlaa. Vuoden aikana tehdään kemianteollisuuden ja sen ammattilaisten osaamista ja vastuullisuustyötä sekä sen tuloksia näkyväksi. Juhlavuoden teemaksi olemme valinneet vastuulliset valinnat.

Me kemianteollisuudessa uskomme, että vastuullisuus on valinta. Se on valintoja joka päivä – ammattilaisena työssämme, kuluttajana arjessa ja yhteisön jäsenenä kotonamme. Valitsenko oikeat suojavarusteet, työskentelenkö ohjeiden mukaan? Valitsenko kuuntelemisen ja yhdessä kehittämisen? Valitsenko yhteistyökumppanin, joka toimii eettisesti. Samoin vapaa-aikaan liittyy valintoja.

Vastuullisuus on suuria ja pieniä tekoja, jotka täytyy tehdä joka päivä uudelleen. Mikä on sinun vastuullisuusvalintasi – tai tekosi tänään? Tai mitkä teot luovat kestävää tulevaisuutta? Mitä voimme tehdä yhdessä?

Juhlavuotta vietetään yhteistyössä alan yritysten sekä Kemianteollisuus ry:n, TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry:n, Ammattiliitto Pro ry:n ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n kanssa. Yhteinen ohjelma kattaa koko vuoden.

Vuoden aikana

  • Teemme Responsible Care -ohjelmaa tutuksi työpaikoille
  • Julkaisemme juttusarjaa liittyen arjen vastuullisiin valintoihin
  • Jaamme Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnon 27.4.2017
  • Keskustelemme kestävän tulevaisuuden kysymyksistä ja vastuullisuusvalinnoista Chembio-messuilla, SuomiAreenalla sekä erilaisissa paikallisissa tempauksissa

Merja Vuori
Johtava asiantuntija, Responsible Care
DI

+358 40 730 1932

merja.vuori­@kemianteollisuus.fi