Kemianteollisuus juhlistaa 25-vuotiasta Responsible Care -ohjelmaa

Uutiset | 17.02.2017

Kemianteollisuudelle vastuullisuus on tietoinen valinta. Suomessa alan yritykset ovat jo 25 vuoden ajan kehittäneet omaehtoisesti ja tavoitteellisesti toimintaansa kestävän kehityksen eri alueilla. Tulokset ovat olleet hyviä. Yhteistyön foorumina on alan kansainvälinen Responsible Care -ohjelma.

Juhlavuoden aikana haluamme tehdä kemianteollisuuden ja sen ammattilaisten osaamista ja vastuullisuustyötä näkyväksi. Järjestämme yhdessä yritysten kanssa tapahtumia eri puolilla Suomea ja jaamme muun muassa turvallisuuspalkinnon.

Juhlavuoden teema on vastuullisuuteen liittyvät valinnat. Meille vastuullisuus on valintoja joka päivä – työssämme, kuluttajana arjessa ja yhteisön jäsenenä kotonamme. Se on suuria ja pieniä tekoja.

Olemme haastaneet alan yritykset ja alan ammattilaiset mukaan juhlavuoden viettoon, kertomaan vastuullisista valinnoista ja -teoista. Kerro sinäkin meille twitterissä, facebookissa tai instagramissa oma vastuullinen valintasi. Palkitsemme yllätyspalkinnolla viisi vastuullisuustekoa. Käytä #vastuullinenvalintani tagia niin löydämme vastuullisuustekosi.

Juhlavuotta vietetään yhteistyössä alan yritysten sekä Kemianteollisuus ry:n, TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry:n, Ammattiliitto Pro ry:n ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n kanssa.

Responsible Care on kemianteollisuuden kansainvälinen, kestävää kehitystä tukeva vastuullisuusohjelma. Suomessa se on ohjannut alan kehitystyötä jo 25 vuotta. Alan vastuullisuustyö on käytännönläheistä ja tavoitteellista. Mukana ohjelmassa on noin sata yritystä ja se kattaa 80 % alan tuotannosta Suomessa.

 

Katso myös
Uutiset | 13.09.2017

Puheenjohtaja Heli Puura, TEAM: Vastuullinen tulevaisuus tehdään yhdessä

Uutiset | 05.09.2017

Joni Hautojärvi, Nornickel Harjavalta: Vastuullisuutta tehdään joka ikinen päivä

Uutiset | 17.07.2017

SuomiAreenalla etsittiin vastuullisia valintoja hyvässä Responsible Care-hengessä

Uutiset | 13.07.2017

Vastuullisuus on valintoja

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Vaikuttaminen
KTM, VTK

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi