Anni Siltaselle Kumiteollisuuden ensimmäinen kunniapalkinto

Uutiset | 15.12.2017

Ensimmäisen Kumiteollisuuden kunniapalkinnon saajaksi on valittu asiantuntija Anni Siltanen Kemianteollisuus ry:sta. Palkinto annettiin toimialan ammatillisen koulutuksen kehittämiseksi luodun Kumitaituri-ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kumitaituri-ohjelma kehitettiin vuonna 2016 yhteistyössä Tampereen ammattioppilaitos Tredun ja kolmen kumialan yrityksen kanssa kumialan vetovoiman parantamiseksi. Ohjelma luo joustavan työssäoppimisen mallin osaksi ammatillista perustutkintoa.

- On hienoa saada tunnustus työstä, jolla konkreettisesti edistetään opiskelijoiden ja yritysten välistä yhteistyötä jo opiskeluvaiheessa. Kumitaituri-ohjelma lisää osaamista ja valmiuksia alalla, jossa ammattitaitoisen työvoiman varmistaminen on elinehto, sanoo Kemianteollisuus ry:n osaamis- ja vetovoima-asioiden asiantuntija Anni Siltanen.  

Kumiteollisuudessa on rohkeasti otettu uusi toimintamalli vastaan ja uskon, että saamme alalle merkittäviä hyötyä osaamisen lisääntymisen kautta,  sanoo Kumiteollisuus ry:n toimitusjohtaja Sami Nikander. 

Kumiteollisuuden kunniapalkinto jaettiin 1. kerran 13.12.2017. Kumiteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja, Reka Kumi Oy:n toimitusjohtaja Martti Aromaa luovutti palkinnon Anni Siltaselle.

Lisätiedot

Kumiteollisuus.fi 

Katso myös
Uutiset | 22.01.2018

Kemianteollisuuden kesätyöpäivä 23.1.2018 Turussa

Uutiset | 18.01.2018

Bayer ja Turun yliopiston kauppakorkeakoulu yhteistyöhön

Blogit | 17.01.2018

Jussi-Pekka Rode: Ammatillinen koulutus uudistui – mikä muuttui?

Blogit | 21.11.2017

Anni Siltanen: Turvallisuuskulttuurin perusta luodaan oppilaitoksissa

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Vaikuttaminen
KTM, VTK

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi