Tietosuojaseloste

1  Rekisterinpitäjä​

Kemianteollisuus KT ry 

Y-tunnus: 0909788-9

Eteläranta 10, 00130 Helsinki

Puhelin: +358 9 172 841

2  Yhteyshenkilö rekistereitä koskevissa asioissa

Arja Puikkonen
Kemianteollisuus ry
arja.puikkonen@kemianteollisuus.fi

3  Rekisterin nimi

  Kemianteollisuus ry:n www.kemianteollisuus.fi verkkosivuston asiakasrekisteri.

4  Henkilötietojen käyttötarkoitus

            Kemianteollisuus ry:n www.kemianteollisuus.fi verkkosivuston asiakasrekisteriä käytetään

5  Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste

Kemianteollisuus ry:n www.kemianteollisuus.fi verkkosivuston asiakasrekisterin henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on joko asiakkaan ja Kemianteollisuus ry:n välinen asiakassuhde, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys. Käsittely perustuu siten joko sopimukseen tai oikeutettuun etuun.

6  Rekisterin tietosisältö

7  Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.

Eväste on tekstitiedosto, jonka Internet-selaimesi tallentaa päätelaitteeseesi käyttäjän tunnistamiseksi ja uudelleentunnistamiseksi. Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi ja saamme tietoa sivustollamme vierailevien selaimien laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan.

Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida liittää tiettyyn henkilöön. Evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla kerätyt tiedot eivät kerro meille tai kolmansille osapuolille mitään henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi tai yhteystietojasi. Mikäli et halua, että mainontaa kohdennetaan kiinnostusalueidesi mukaan, voit estää kohdentamisen.

8  Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään rekisterissä kunnes asiakkaan ja Kemianteollisuus ry:n välisen asiakassuhteen voidaan katsoa päättyneen. Kirjanpidon ja verotuksen lainsäädäntö määrittelee minimisäilytysajat niille tiedoille, jotka ovat osa kirjanpitoaineistoa.

9  Säännönmukaiset tietolähteet

10  Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Kemianteollisuus ry ei pääsääntöisesti luovuta henkilötietoja.

Olemme varmistaneet, että palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Rocket Science Group on sitoutunut Yhdysvaltojen ja EU:n väliseen ns. Privacy Shield -järjestelyyn.

11  Rekisterin suojaus

12  Rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen

Rekisteröity voi pyytää määritetyltä yhteyshenkilöltä, että hänen henkilötietonsa korjataan tai täydennetään.

Rekisteröidyllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksessa määritetyissä tilanteissa oikeus pyytää häntä koskevien tietojen poistamista tai tietojen käsittelyn rajoittamista.

Rekisteröidyllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella.

Rekisteröidyllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja tietosuojalain mukainen oikeus tehdä selosteessa kuvatusta henkilötietojen käsittelystä valitus tietosuojavaltuutetulle.